A aviation & planes forum. AviationBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » AviationBanter forum » rec.aviation newsgroups » Simulators
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Easy ? On Brakes



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 2nd 03, 03:13 AM
Denis Winters
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Easy ? On Brakes

O.K. Gang an easy on I hope: in FS 2004 using CH pedals when pedal is
pressed: I get a red "Brakes" in the lower left corner. and it stays the
I don't remember this happening in 2002: I searched setting to no avail

Any fixes for this It sorta screws up the Films I record of flights



Denis


Ads
  #2  
Old September 3rd 03, 03:35 AM
Brett Holcomb
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

You can try and adjust the null zone and sensitivity. That's what I did.
If it goes away when you press the brakes then reverse the axis in the
control setup.

Denis Winters wrote:

O.K. Gang an easy on I hope: in FS 2004 using CH pedals when pedal is
pressed: I get a red "Brakes" in the lower left corner. and it stays
the I don't remember this happening in 2002: I searched setting to no
avail

Any fixes for this It sorta screws up the Films I record of flights



Denis


--
Brett I. Holcomb

Microsoft MVP
AKA Grunt
Remove R777 to email
  #3  
Old September 4th 03, 12:07 PM
Jari Kähkönen
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


What helped for me was cross on the "reverse" (?? in the axes-settings) for
one of the brake-pedals (don't remember which one)...

-Jari

Brett Holcomb wrote:
You can try and adjust the null zone and sensitivity. That's what I did.
If it goes away when you press the brakes then reverse the axis in the
control setup.

Denis Winters wrote:

O.K. Gang an easy on I hope: in FS 2004 using CH pedals when pedal is
pressed: I get a red "Brakes" in the lower left corner. and it stays
the I don't remember this happening in 2002: I searched setting to no
avail

Any fixes for this It sorta screws up the Films I record of flights



Denis



 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Get Over $50,000 Fast and Easy, READ HOW [email protected] Owning 0 January 1st 05 05:41 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004-2018 AviationBanter.
The comments are property of their posters.