A aviation & planes forum. AviationBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » AviationBanter forum » rec.aviation newsgroups » Soaring
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

SN10 Startup Question



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 14th 11, 01:21 AM posted to rec.aviation.soaring
YourNameHere
external usenet poster
 
Posts: 30
Default SN10 Startup Question

I have an SN10 (non B model). A week ago I upgrade it to the latest
software, everything functioned fine after the upgrade.
Today (probably unrelated to the upgrade), when I power it up it goes to
a blank screen and stays there, no audio sound, and the 2 varios peg to
the down position. I reseated all the connectors, but no change.

Any ideas or does it need to go to the shop?

Thanks,
Wells
Ads
  #2  
Old October 14th 11, 01:27 PM posted to rec.aviation.soaring
Dave Nadler
external usenet poster
 
Posts: 1,610
Default SN10 Startup Question

Per my reply to your email:

Sorry, this needs to go to ILEC.
Please follow shipping directions on htpp://www.nadler.com
Best Regards, Dave
  #3  
Old October 17th 11, 01:56 PM posted to rec.aviation.soaring
Skip
external usenet poster
 
Posts: 2
Default SN10 Startup Question

On Oct 14, 8:27*am, Dave Nadler wrote:
Per my reply to your email:

Sorry, this needs to go to ILEC.
Please follow shipping directions on htpp://www.nadler.com
Best Regards, Dave


Dave is correct and steered me to ILEC for repair of the same problem
last month (replacement of the display screen, EU284) accomplished in
under a month round trip.

Skip
ASW-24 JS
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SN10 USB question Tuno Soaring 2 August 22nd 11 02:33 PM
Ilec SN10 question Dan Goldman Soaring 0 February 21st 11 12:07 AM
Ilec SN10 question John Ferguson Soaring 3 May 29th 07 05:11 AM
FSX startup bug Charles O'Flynn Simulators 1 January 6th 07 07:48 PM
Oil smoke on startup Gyroplanes Rotorcraft 0 November 10th 04 05:26 PM


All times are GMT +1. The time now is 05:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2022 AviationBanter.
The comments are property of their posters.